Weckman Vagnar

Weckman Lättdumprar - Multivagn

Weckman har ett program av lättdumprar / boggivagnen på 9 till 13 ton. Det finns många möjligheter att konfigurera vagnen efter dina behov. Den är udrustet med hydraulisk schaktläm, topp/sidohängd. Surrningskrokar som standard.

Tillbehör: Till schaktläm kan grusspridarläm beställas, spannmålskassett, Hardox i flakbotten och sidor, surrnings-öglor invändigt flak, hydraul- och eluttag, bakre drag.


Weckman Proffsdumprar

Weckman erbjuder ett brett utbud av professionella dumpervagnar. Levereras som standard med Hardox 6 mm i flakbotten och 4 mm i sidorna. Ger en vagn som tål hårt slitage. Samtliga kärror har en relativ låg vikt som medför en hög nyttolast. Robust ram som säkerställer en hög tillförlitlighet och lång livslängd.
Alle levers med hydraulisk schaktläm som fälls nedåt. De är med invändiga surrningskrokar som standard och alle har topp och sidohängd bakläm.

Tillbehör: Spannmålskassett, surrningskrokar (kan ändras efter kundönskemål jämfört med standard), hydraulik- och eluttag, bakre drag, förhöjning framstam.


Weckman Spannmålsvagnar

Weckman WS70G är en vagn för mindre gårdar eller kommunal användning. Den har en nyttolast på 7 ton. Den finns med bromsar. Weckman WS90G, W110G och WS130G, är en vagnsserie för spannmål eller liknande produkter. Lastar från 9 ton till 18 ton. Den symmetriska boggin säkerställer stabilitet och hög markfrigång. Levereras med bromsar på alla hjulen. Ramen har en stark konstruktion med en stabil 5 mm (WS90G 4 mm) plåt som gör dem till en stabil och hållbar vagnsserie. Alle är med spannmålsåpning.

Tillbehör: Topp lämmar, kapell, eluttag och bakre drag.

 


Weckman Volymvagnar

Med WS130KG och WS180KG introducerar Weckman en ny serie av boggikärror med hydraulisk baklucka och fasta sidor. Den symmetriska boggin bidrar till att säkerställa stabilitet och god markfrigång vid körning i ojämn terräng. Standard levereras kärrorna med bromsar på alla fyra hjulen. Flaket är konisk (bredare bak) som gör att det transporterade materialet släpper lättare (typ ensilage). Den låga bygghöjd gör dem också väl lämpad att köra in i byggnader.

Tillbehör: Rullpresenning, ensilagelämmar inkl. tipp-stabilisering. Stabiliseringen sker med hjälp av två cylindrar som låser boggin, och att vikten överförs till traktorn. Detta minskar risken för skador på vagnen och traktor vid tippning.


Weckman Storbalsvagn

Weckman WS130BTG balvagn kan last upp till 26 balar / 13 ton. WS180BTG kan last upp till 18 ton.

Vagnen har många fästen för att surra fast balarna för en säker transport. Finns även sidokant på flaket som bidrar till att säkra balarna. Lasthöjd på endast 108 cm (WS130BTG) och 143 cm (WS180BTG), vilket gör det lätt att lasta och säker transport. Ramen är tillverkad i RHS-fyrkantsrör som ger en stark och stabil konstruktion.

Tillbehör: Hydrauliska sidogrindar, hydraulik- och eluttag, bakre drag.